neděle 6. srpna 2017

Anglické listy aneb Hruška vyráží do Londýna

! Soutěž níže !
Hello! :)
Uběhla nám první polovina letních prázdnin a to znamená, že započal osmý měsíc v roce - srpen. Ten bude pro Hrušku ve znamení nejen zápisu na vysokou školu, ale také prvního pobytu zařízeného naprosto na vlastní pěst aneb devátá návštěva Londýna.
Jako už tradičně i tentokrát Vás čeká soutěž o pohledy, kdy se z výhry budou moci radovat rovnou tři lidé. Ostatně všechny podstatné informace se dočtete níže. ;)


Co musíte pro účast udělat?
Proto, abyste se soutěže mohli zúčastnit, musíte vyplnit dotazník, který se Vám otevře po kliknutí ZDE.
Najdete tam povinné otázky, ale opět i dvě dobrovolné, které Vám zajistí bonusové vstupy do soutěže.

O co se hraje?
Londýn je takovým mým druhým domovem a proto jsem se rozhodla nejen umožnit výhru rovnou třem lidem, ale také nabídnout dvě varianty ceny.
První varianta je "pouhopouhý" pohled z Londýna, tedy klasika, o kterou se dosud vždy hrálo.
Druhá varianta je dle mého značně osobnější a bohatší. Předpokládám, že si ji vyberou spíše již pravidelní čtenáři, ale pokud se najde i nějaký nováček budu jedině ráda. A o co jde? O dopis (aneb si Hruška bude hrát na spisovatele, ale na Karla Čapka jistě nemá = narážka na název článku, Anglické listy patří do jeho tvorby).
Víte v dnešní době počítačů je komunikace neskutečným způsobem zrychlená a není se tak čemu divit, že člověk občas zaslechne reportáž či se dočte v článku, že pohledy v dnešní době posílají jen nadšení turisti a dopisy posílají jen starší generace.
Do starší generace tedy ještě několik desítek let patřit nebudu (i když člověk si občas už i v mém věku připadá jako stará vykopávka, když vidí některé dnešní děti), ale i přesto mám tuhle "starou" formu svým jistým způsobem ráda. Proto je druhou variantou ceny obálka obsahující dopis, pohled a nějakou tu malou pozornost, kterou dopředu neprozradím.
Ráda bych také dopis přizpůsobila přímo Vám, takže v dotazníku případně můžete vyplnit, co byste v něm rádi našli. Může jít jen o pouhopouhý pozdrav, nějakou tu otázku či otázky na Hrušku, nedej bože žádost na nějaké umělecké ztvárnění nebo prostě cokoli, co Vás zrovna napadne.
Nevím, jestli se druhá varianta setká s nějakým úspěchem, ale třeba ano, zase je to něco jiného. :)

Kdy soutěž trvá a jak budou vylosováni výherci?
Soutěž začíná zveřejněním tohoto článku, tedy v neděli 6. srpna 2017 od 15:00 a její brány se uzavřou ve čtvrtek 10. srpna v 16:00.
Výherci budou vylosováni náhodně pomocí generátoru a následně vyhlášeni v novém článku tady na blogu.


Děkuji za vaši účast a budu se těšit! Usmívající se

UPDATE - 3.8.2017 - Článek jsem připravovala dopředu, proto používám slovo update. Výlet do Londýna byl právě ve čtvrtek 3.8 trošku ohrožen pádem ze schodů, ale dle rentgenů má Hruška v noze velmi pěkné kosti a díkybohu jsou i vcelku. Takže aktuálně nechodí, noha je v ortéze a led s Voltarenem jsou věrnými společníky. Odlet je však dostatečnou motivací a věří, že se do té doby dá do kupy. Soutěž proto přesto nezrušila, ale jen upozorňuje, že pokud by se nedejbože něco zvrtlo, výherci samozřejmě budou kontaktováni a nějak třeba i odškodněni. ;) Děkuji za pochopení.

↓↓↓

Děkuji za přečtení. :)
Navštivte mou FB stránku či Instagram.Mrkající


13 komentářů:

  1. Člověk je dva dny mimo net a ty si skoro zlomis nohu? No to jsem zvědavá a zítra, kdy elektrika vůbec nebude a ne připojím se vůbec 😂😂😂ať je noha brzy v pořádku!  I kdybych pohled nevyhrála, těším se na článek!

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Ani netušíš, jak tvůj komentář nadšeně vyhlížím!

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: To máš jako štěstí, jinak bych za tebou musela dojet a trošku ti promluvit do duše, abys jako těhotným nechystala taková divná překvápka Já jsem byla včera hrozně rozhozená, že jsem tu nohu i obrečela... Už abych zase byla normální a ne magor ...

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Hlavně vcelku divoká překvápka. Upřímně si musím s kotníkem a s sebou taky promluvit, protože takovéhle extenpóre v současný době bych si mohla odpustit jako.

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí všem soutěžícím .

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: To je správný sportovní duch. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zajimavé soutěže a samozřejmě zkusím svojí smůlu .)

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Děkuji a přeji štěstí. ;) Člověk nikdy nemůže vědět, třeba to vyjde. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak a jsem v osudí taky :), přeju všem hodně štěstí a autorce patří dík za velice originální a moc hezkou soutěž!

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Přeji hodně štěstí. :) A dík mi vůbec nepatří, je to cestovatelská maličkost pro potěšení. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Hruštičko, berle jsou skoro stejně zlé, jako angína mého synka...

    OdpovědětVymazat
  12. [11]: Rozkaz! Ať se synek brzy uzdraví. ;) Já už berle zahodila, ještě trochu bolí, ale tréninkem je to každý den lepší. :)

    OdpovědětVymazat
  13. [12]: Synek už je taky v pohodě, antibiotika dobral a už jen čeká, až mu opraví auto

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! :)