sobota 24. června 2017

Prázdninové plány 2017 + soutěž o pohledy

!Soutěž! - info níže
Blíží se letní prázdniny a i když hruška letos svůj školní rok zakončila již dávno, dosud moc volna neměla a zatím ještě stále i nemá. Vše jí ale vyšlo tak, že třicátého června sice nezíská vysvědčení jako tisíce ostatních školou povinných lidí, ale uzavře se jí honba za budoucností aneb konečně všechny přijímačky bude mít za sebou.

Možná, že někomu bude tento článek připadat jako zbytečnost či vytahování se, ale přeci jen díky hlavnímu zaměření blogu se to sem přeci jen hodí. Jaké plány má hruška přes léto?
Tak samozřejmě mě čekají všemožné přípravy pro život během studia vysoké školy, ale své poslední normální (jak je alespoň spousta lidí označuje) prázdniny, jsem se rozhodla prožít i tak trochu na cestách. A to minimálně dvakrát.
První záležitostí, která se již neodvratně blíží je odlet do Ruska. Možná se někdo podiví, přeci jen moře by bylo asi lepší, ale mým druhým jazykem je ruština a opakuje se naprosto to samé jako s angličtinou. Práce s různými reáliemi, projekty o celé zemi nebo o vybraných městech a člověk to prostě chce vidět na vlastní oči. Konkrétně se vydávám do dvou asi nejvíce profláknutých měst a to do Moskvy a Petrohradu. O všem bych pak ráda poreferovala v samostatném článku, ale jen prozradím, že věcí na kterou se těším asi nejvíc je přejezd z Petrohradu do Moskvy. Cesta bude vykonána vlakem a od známého se ke mě dostaly informace, že je to opravdu krásné. Tak uvidíme. Třeba si v budoucnu hruška troufne i na Orient Express, akorát snad tedy bez té vraždy...
Druhou nyní již stoprocentní cestou je devátá návštěva světového velkoměsta a to Londýna. Říkáte si, není to podeváté už nuda? Ne, není! Člověk má pořád, co objevovat a navíc jde pro mě o takovou trošku zkoušku ohněm. Poprvé je všechno zařizování plně v mé režii a stejně tak se na cestu vydávám sama. Nová zkušenost a jsem zvědavá, jak všechno dopadne. Samozřejmě i tom si pak budete moct přečíst v novém článku.
Posléze je v plánu ještě jeden krátký výlet, který se doufám uskuteční, ale k němu podrobněji zase někdy jindy, nechci to přeci jen zakřiknout.
Dva výlety jsou tedy stoprocentně v plánu a co to znamená pro Vás? Pokud jste na mém blogu již "zaběhlými" návštěvníky a třeba máte i palec nahoru na mé FB stránce, mohli jste si povšimnout jednoho faktu. Hruška má ráda soutěže. Minulý rok jsem proto na FB stránce uspořádala rovnou dvě soutěže o pohled z místa, kam jsem letěla a letos to nebude jiné. Akorát s tím rozdílem, že vše přesuneme na blog.
Proto tímto článkem tedy vyhlašuji jako první soutěž o pohledy z Ruska. Ano, o pohledy. Výherci budou dva, protože jak jsem zmínila navštívím dvě známá města a tak z každého bude jeden.
Co pro účast musíte udělat? Tak to je velmi jednoduché. Stačí vyplnit dotazník na níže uvedeném odkaze. Pokud vyplníte i bonusová pole, můžete tak svou šanci na výhru zvýšit. Následně opět někoho náhodně pomocí generátoru vylosuji. Veškerá pravidla a podmínky naleznete po kliknutí tady.
Doufám, že někoho soutěž zaujme a předem děkuji za každé vyplnění. Budu se těšit. :) A doufat, že pohledy z Ruska dorazí... :D
Soutěž trvá od soboty 24. června do pátku 30. června 15:00.

Dotazník se otevře po kliknutí tady.

4 komentáře:

  1. tak to já bych raději nějaký kamínek z Ruska dal bych ho babičce, protože ta je sbírá :)

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Tak když si vzpomenu tak. Ale opravdu kamínek, kilový šutr by mi asi neprošel.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! :)