pátek 1. května 2020

Čtvrté narozeniny blogu


Je to neuvěřitelné, ale již počtvrté se tady společně setkáváme u narozeninového článku. Ano, dnes jsou tomu 4 roky od chvíle, kdy byl blog založen a začaly se na něm objevovat první články. Jejich celkový počet do dnešního dne dosáhl na krásných 165 článků, kdy 62 z nich dostalo i vlastní audioverzi.
Od založení na blogu také proběhlo mnoho soutěží, kdy se jedna měla původně konat i dnes na výročí čtvrtých narozenin. Bohužel díky časovým možnostem a současné situaci jsem se nakonec rozhodla soutěž nepořádat. Ať je taky trochu změna. Navíc si myslím, že si to snad za rok pořádně vynahradíme. Ano, přes všechnu nízkou aktivitu, kterou blog aktuálně prochází, stále nekončím a jsem odhodlaná pokračovat. Je sice pravdou, že bych ráda psala i o jiných věcech než je cestování, čehož je důkazem kupříkladu i poslední článek "Sedm měsíců", u něhož moc děkuji, a děkujeme za krásné reakce. Ale nebojte se, i těch cestovatelských témat je víc než dost, jen je u nich trochu problém najít čas na pořádné rešerše, aby za něco články stály. Ale kdo si počká, ten se jistě i článku v budoucnosti dočká.
Nebudu to déle protahovat a tak velmi jednoduše poděkuji všem stálým i novým čtenářům, kteří na blog zavítali. Jsem ráda, že v dnešní přeblogované sféře mám stále své místo a věrné čtenáře, kdy z některých se stali i dobří přátelé. Děkuji Vám a budu se na Vás těšit u dalšího článku a snad taky zase za rok!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář! :)